Hungarian
Kövess minket:

TERMÉKEK

BTL-CardioPoint-ECG_logo_pl

BTL CardioPoint-EKG

A BTL CardioPoint- EKG szoftver hasznos tartozék mindent BTL EKG készülékhez. Lehetővé teszi az EKG görbék összehasonlítását, megosztását más számítógépekkel a hálózaton belül, illetve exportálásukat külső gyógyászati rendszerekbe. Egyszerű irányíthatósága miatt tökéletes még a nagy forgalmú helyeken is, például sürgősségi osztályon.

Termékek mutatása

L-Szériás EKG készülékek

A BTL L-szériás EKG készülékek professzionális 12-csatornás elektrokardiográfok, kifejezetten kardiológia osztályok és klinikák számára tervezve. A magas minőségi A4/A5 méretű nyomtatással, a nagyméretű érintőképernyővel, a WiFI és LAN adattovábbítási lehetőséggel és opcionális spirometriai bővítővel megfelelő berendezés még
a legmagasabb igényű felhasználó számára is.

BTL-Cardiology-ECG_L-line_-pl
Termékek mutatása

M-Szériás EKG készülékek

A BTL-08 MT Plus EKG-g kompakt tervezésben egyesítik az L-szériás modellek minden fejlett tulajdonságát. Ez az EKG eszköz a felhasználók széles körének megfelelő. A színes érintőképernyő, a magas minőségű nyomtatás illetve a spirometriai opció eredménye egy magas teljesítményű, de mégis egyszerűen használható kezelőeszköz.

BTL-Cardiology-ECG_M-line__pl
Termékek mutatása

S-Szériás EKG készülékek

A BTL-08 S-szériás EKG készülékek leginkább hordozhatóságukról és hosszú időtartamú akkumulátoros működésükről ismertek. Az LCD kijelző lehetővé teszi a kiválasztott csatorna megfigyelését, illetve különböző más információkat nyújt, pl. papír gyorsasága, amplitúdó stb. Mint minden BTL EKG esetében, a felhasználó kényelme biztosított az egyérintős működés és az egyszerű kezelés menü által.

BTL-Cardiology-ECG_S-line_-pl
Termékek mutatása