Hungarian
Kövess minket:

Töltse le a legfrissebb kiadványunkat

Mit talál az oldalunkon?

Ezen az oldalon információkat talál arról, hogyan lehet megelőzni, támogatni, diagnosztizálni és rehabilitálni pácienseit a járvány idején.

A megelőzés legegyszerűbb, mégis rendkívül hatékony formája a jó minőségű légzőkészülék viselése. A WHO ajánlása az FFP2 osztály. Magas szűrési képességekkel rendelkezik, hogy megvédje Önt és környezetét is. Kétféle típus közül választhat egész napi viseletre (Flat-fit) vagy időszakos viseletre (C-fit). Amikor páciensei megbetegednek, támogassa őket a lélegeztetőgéppel, amely lehetővé teszi a bizonyítottan „tüdővédő” invazív LTVV lélegeztetést a COVID-ben szenvedő kritikus betegek számára19. Az eszköz lehetővé teszi a beteg segített légzését spontán belégzés során, ami csökkenti a beteg légzési erőfeszítéseinek szinkronizálásával kapcsolatos problémákat.

A BTL kardiológiai diagnosztikai eszközeivel egyszerű a fejlett adatmegosztás, ami minden eddiginél könnyebben teszi lehetővé a szükséges kardiopulmonális diagnosztika biztosítását.

A veszélyeztetett beteg felderítése döntő fontosságú a jelenlegi járványválság szempontjából. A megosztott adatok segítenek a lehető legalacsonyabb szintre csökkenteni a betegek és a személyzet közötti kontaktszámot. A betegség után pedig számos szövődménnyel kell szembenéznünk, amelyek nyomonkövetésére és ellenőrzésére szükségünk van. Ehhez nyújt segítséget a BTL kardiológiai rendszere.

A tüdő rehabilitáció világszerte fontos téma, mivel csillapíthatja a tüneteket, javíthatja az életminőséget és a tüdő működését krónikus légúti betegségben szenvedő betegeknél. Pácienseinek tüdőrehabilitációra lehet szüksége, hogy könnyebben lélegezhessen és javítsa életminőségét bizonyos tüdőbetegségek, például krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), cisztás fibrózis, asztma és pulmonális hipertónia esetén. Megkönnyítheti a mindennapi életet azoknál az embereknél is, akiknek gerincferdülése vagy más egészségügyi problémája van, ami korlátozza a tüdő működését. A betegnek tüdőrehabilitációra lehet szüksége a tüdőtranszplantáció vagy tüdőrák műtétje előtt és után.

CIKKEK ÉS TANULMÁNYOK

BTL_Blog_Article-1-banner_EN100_small_368_245

Fizioterápiás kezelések a COVID-19 utáni betegek számára

Azok a betegek, akik COVID-19-ben szenvedtek és már nem szorulnak klinikai kezelésre, részt vehetnek a légúti fizioterápiában. Miért? Számos olyan ember van, akit megfertőzött a COVID-19, a klinikai kezelésük véget ért, de nem mindegyikük nyerte vissza az egészségét. Ezen személyek egy része a kezelés során befolyásolhatja a test teljesítményét, például a légzést.

BTL_Blog_Article-2-banner_EN100_small_348_245

Az első poszt-COVID rehabilitációs központ Európában

A tüdőrehabilitáció az első választás a csökkent légzési kapacitású emberek számára. Lengyelországban megnyílt az első európai poszt-covid rehabilitációs központ, amely a BTL Super Inductive System technológiát használja.

SIS_-_study_3_graph_1_368_245

Mágnesterápia alkalmazás a COVID-19-ben szenvedő betegek rehabilitációjában

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

              Az első poszt-COVID rehabilitációs központ
Európában

Az első európai utókezelt rehabilitációs központ
Lengyelországban nyitották meg, és a BTL-t használja
Szuper induktív rendszer technológia.

              Így készül a kiváló minőségű légzőkészülékek gyártása
úgy néz ki, mint a

Mivel a légzőkészülékek viselése sokakban kötelezővé
vált országokban jelentősen megnőtt a kereslet.
A BTL fizioterápiát és kardiológiai eszközök,
milliókat kezdtek termelni darab
légzésvédő havonta.

PREVENCIÓ

BTL-Flat-Fit-Respirator-box_368x245px

FLAT-FIT EGÉSZSÉGÜGYI MASZK

 1. Nagyfokú szűrési hatékonyság a maximális biztonság érdekében
 2. Alacsony légzési ellenállás a kiemelkedő kényelem érdekében
 3. A légzőkészülék ergonómiai alakjának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a legtöbb arctípushoz
 4. Tágas légzőrész
BTL-C-Fit-Respirator-box_368x245px

C-FIT EGÉSZSÉGÜGYI MASZK

 1. Fokozott szűrési hatékonyság alacsony légzési ellenállással
 2. Védelem a levegőben lévő részecskék, vírusok és baktériumok ellen
 3. A rugalmas fülbepántok megkönnyítik a fel- és levételt
 4. A szoros illeszkedés csökkenti a befogott kilégzett levegő mennyiségét

LÉGZÉS TÁMOGATÁS

_BTLCares_img2

BTL-606 LÉLEGEZTETŐ

 • Folyamatos pozitív légnyomás (CPAP)
 • Nyomástartó szellőzés (PSV)
 • Nyomás támogatás és nyomássegítő vezérlés (P A/C)
 • Szellőzéssegítő vezérlés (V A/C)
 • Szinkronizált időszakos kötelező szellőzés (SIMV)
 • Nyomás-szinkronizált időszakos kötelező szellőzés (P SIMV)
 • Oxigéndúsítás

DIAGNOSZTIKA

_BTLCares_img3

Kardiodiagnosztika

Ez a modern megoldás biztonságos diagnosztikai adatmegosztást, azonnali információ hozzáférést és kényelmet biztosít a páciensek és a személyzet számára.

A hálózati megoldások a kiváló kardiológiai BTL-technológiákkal együtt megfelelnek a kórházi működés minden igényes követelményének.

_BTLCares_CARDIO_img1

CPET

Akár a hipoxia-tolerancia értékeléséről, akár a terheléses intolerancia diagnosztizálásáról van szó, a BTL CPET-rendszere pontos eredményeket biztosít, amelyeket egy felhasználóbarát szoftverben jelenít meg.

 • Kompakt kialakítás
 • Maximális mérési pontosság
 • Könnyű kezelhetőség
_BTLCares_CARDIO_img2

Nyugalmi EKG

A BTL-EKG-t kifejezetten egyszerű kezelhetőségre tervezték, így a legprofesszionálisabb szakemberek számára is alkalmasak.

A BTL CardioPoint-EKG szoftverrel kombinálva az EKG-k lehetővé teszik az EKG-felvételek összehasonlítását, megosztását és harmadik féltől származó orvosi rendszerekbe történő exportálását, így könnyen használhatóak bármilyen felállásban, legyen szó kórházi, orvosi rendelőben vagy otthoni látogatásról.

Spirometria

A BTL Spirométer elvégzi az FVC, SVC és MVV vizsgálatokat, lehetővé teszi a kívánt prediktív norma kiválasztását, valamint automatikus értelmezést biztosít az ATS, BTS, Enright és GOLD értékekből. A felvett spirometriás görbék és paraméterek mindig összehasonlíthatók a korábbi vizsgálatokkal.

_BTLCares_CARDIO_img3

EKG Holter

Holter-felvétel kiértékelése minimális idő alatt és maximális pontossággal? A BTL CardioPoint-Holtert kifejezetten úgy tervezték, hogy időt takarítson meg az orvosnak. A kiváló jelminőség mellett számos egyedülálló eszközt kínál az automatikus diagnosztikai eredmények ellenőrzéséhez.

A pitvarfibrilláció minél pontosabb kimutatására tett erőfeszítéseink 99,5%-os érzékenységet eredményeztek, még a betegség paroxizmális formájában szenvedő betegek esetében is.

_BTLCares_CARDIO_img4

ABPM

A BTL CardioPoint-ABPM megfelel a professzionális vérnyomásmérés minden jelenlegi követelményének. Egy precíz, könnyű, csendes működésű felvevővel dolgozik, és egy könnyen használható szoftverrel rendelkezik. A nagyon csendes működés, az alacsony súly és a kis méret lehetővé teszi, hogy páciensei szinte korlátozások nélkül végezhessék mindennapi tevékenységeiket.

A BTL ABPM egyedi, fokozatos deflációval rendelkezik. Ez a technológia az algoritmusainkkal együtt garantálja a megbízható klinikai eredményeket, amelyek megfelelnek a BHS, az AAMI és az IEC szabványok szigorú követelményeinek.

_BTLCares_CARDIO_img5

TÜDŐ REHABILITÁCIÓ

_BTLCares_img9

SUPER INDUCTIVE SYSTEM

A szuperinduktív rendszer csúcstechnológia, amely a nagy intenzitású elektromágneses tér és az emberi test közötti kölcsönhatáson alapul. Az intenzív elektromágneses mező depolarizálja az idegszöveteket, és intenzív, mégis kíméletes összehúzódásokat okoz a légzőizmokban.

A szuperinduktív rendszer erősíti a rekeszt, a bordaközi izmokat és fokozza a mellkasi vérkeringést.

_BTLCares_img10

NAGY INTENZITÁSÚ LÉZERES ÉS ROBOTIKUS SZKENNELŐ RENDSZER

Az automatizált magas intenzitású lézer, az úgynevezett ROBOTIKUS SZKENNELŐ RENDSZER-rel egy operátor nélküli eljárás, amely a pulmonális rehabilitációban alkalmazható a tüdőbetegségek következményeinek kiküszöbölésére, mint például a hát- és mellkasi fájdalom, az izomfájdalom és a hatástalan légzési szokásokból eredő görcsök.

A 30 W teljesítmény és az 1064 nm hullámhossz egyedülálló kombinációja lehetővé teszi a mélyen fekvő szövetek célzását, a fájdalom enyhítésének maximalizálását és az erős termikus terápiák rövid időn belüli végrehajtását.

_BTLCares_img11

TR-TERÁPIA

A TR-terápia a terapeuta kézi készségeinek és a szövetek szelektív melegítésnek a kombinációja a rádiófrekvenciás áram segítségével. A TR-terápia a mély szövetek hipertermiáját okozza, hogy felszabadítsa a trigger pontokat és ellazítsa az izmokat. Az alsó mellüreg lágyrészeinek ellazításával és nyújtásával közvetlenül befolyásolhatja a membránt, amely a fő légzőizom. Ez tökéletes indítás a pulmonalis rehabilitáció munkának.

Nézze meg a TR-terápia oktatóanyagot a pulmonalis rehabilitációról, és ismerje meg a termék előnyeit!

_BTLCares_img12

BTL-4000 SMART & PREMIUM

A BTL-4000-es termékcsalád egy rendkívül fejlett kezelőrendszer, amely mind a négy modalitást magában foglalja: elektroterápia, ultrahang, alacsony szintű lézeres terápia és mágnesterápia, amelyek alkalmazhatóak pulmonalis rehabilitációban: