Hungarian
Kövess minket:

Főbb tulajdonságok

BTL-Cardiology-ECG_S-line_-pl

Komputerizált EKG

Standard kiszerelésben a BTL CardioPoint- EKG szoftver a BTL-08 SD3 EKG tartozéka. Ez az EKG készülék saját hőnyomtatóval és belső akkumulátorral rendelkezik,ezáltal, ha szükséges, a számítógéptől függetlenül használható, mint egy hordozható eszköz. Más EKG modellek (kivétel az SD1) is csatlakoztathatóak a CardioPoint –EKG szoftverhez, amennyiben ilyen plusz tulajdonságokra van igény.

ikony_Simple_Adaptive_transparent_2_ch

Egyszerű & Alkalmazkodó

A BTL CardioPoint felhasználói interfész néhány gombnyomással irányítható. Az EKG felvételek megoszthatók más számítógépekkel a BTL hálózaton belül, illetve exportálhatók külső (HL7, DICOM vagy GDT protokollokat használó) rendszerekbe. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, a szoftver egyszerűen használható és tökéletesen alkalmazkodik a speciális klinikai munkafolyamatokhoz.

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

ST Térképek

Az ST (Stress Test) térképek kijelzik az ST- szegmentum változásait horizontális és vertikális irányban. Segítségükkel könnyen és gyorsan felismerhetők a stressz görbe változásaival kapcsolatos gyakori kórtani esetek. Az ST térkép az egyetlen mód, ami lehetőséget ad ST- görbe tükörkép-jelenségének analizálására, ami jelezheti a poszterior miokardiális infarktust.

BTL-Cardiology_QT-module2

QT Modul

A QT modul felméri a “hosszú QT”- szindrómát, mely gyakran felelős lehet a hirtelen szívhalál kialakulásában. Érintőleges módszert használ, amely kifejezetten alkalmas a QT mérésre magasabb szívfrekvenciánál, amikor is nincs világos visszatérés az alapvonalhoz vagy a T-hullámnak két csúcsa van.

BTL-Cardiology_ECG_comparison

EKG Összehasonlítás

A BTL CardioPoint – EKG szoftverben minden EKG felvétel összehasonlítható más, ugyanazon a páciensről készített felvétellel.
Az EKG komparátor lehetővé teszi az EKG hullámok formájának, valamint a mért diagnosztikai adatoknak az összehasonlítását.

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

A BTL CardioPoint szoftver sokoldalú és komplett megoldás az EKG, stressz teszt, Holter, ABPM és spirometria egyetlen platformba való egyesítésére. A lehetséges diagnosztikák száma, a grafika, valamint
a hálózatos felépítés egy olyan szoftvert eredményez, amely illeszkedik
a felhasználóhoz, anélkül, hogy a felhasználónak alkalmazkodnia kéne
a szoftverhez.

tulajdonságok áttekintése

  C300 C600
Sürgősségi EKG gyors elindítása Yes Yes
Hosszú EKG regisztrálás Yes Yes
Einthoven / Cabrera EKG kijelző Yes Yes
Elektróda ráhelyezés indikátor Yes Yes
Automatikus EKG mérések Yes Yes
Tolómérő manuális mérésekhez Yes Yes
Automatikus zsöveg interpretáció   Yes
QT modul   Yes
ST térképek   Yes
EKG hullámforma összehasonlító   Yes
Vektorkardiogram (VCG)   Yes