Hungarian
Kövess minket:

TERMÉKEK

BTL-6000_Super_Inductive_System_Elite_pl

BTL-6000 Super Inductive System Elite

  • Frekvencia: 150 Hz
  • Intenzitás: 2.5 Tesla
  • Szabadalmaztatott applikátor technológia
  • 8.4” színes érintőképernyő
Termékek mutatása

Funkciók és előnyök

• Frekvencia: 150 Hz
• Intenzitás: 2.5 Tesla
• Szabadalmaztatott applikátor technológia
• Pulzus minőség monitorizálása
• Érintésérzékenység – intuitív működés érintőképernyő segítségével
• QUICK (gyors) protokollok
• Body Parts (testrész) navigáció
• Páciens adatbázis
• Előre beállított protokollok és terápiás enciklopédia
• 6 ponton állítható kar
• Műszerállvány

SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

A BTL Super Inductive System egyedi, csúcstechnológiai megoldásokat tartalmaz. Az applikátorban lévő tekercs ötletes kialakítása egyenletes terápiás eljárást tesz lehetővé a készülékkel, még komoly igénybevétellel járó üzemeltetési körülmények között is, ami akár 150 Hz-es frekvenciát és 2,5 T-s intenzitást is jelenthet. A tekercs egyedi, hatékony hűtési rendszere biztosítja a hosszantartó terápia lehetőségét, még akkor is, amikor a beállított értékek a lehetséges legnagyobb terhelésnek teszik ki a készüléket. 

Mind az applikátor, mind a 6 pontban állítható kar a legutolsó részletig finomra van hangolva. A különböző típusú kezelések egyszerű és pontos beállítása érdekében az applikátor kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely 6 pontban állítható karral csatlakozik a készülékhez. A kar lehetővé teszi az applikátor beállítását bármely kívánt pozícióba.

BTL-Super-Inductive-System-applicator-technology_HU

Az Applikátor

SIS-Focused-field-applicator_HU

Az elektromágneses mező eloszlása

A Super Inductive System applikátor által kibocsátott elektromágneses mező pontos terápiás célzást biztosít a szövetek mélyen elhelyezkedő területekre, miközben 2,5 T-ig terjedő intenzitást tesz lehetővé.

Gyógyászati háttér

FREKVENCIA SPECIFIKUS FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS

Széles frekvenciatartomány biztosítja, hogy a BTL Super Inductive System bármilyen stádiumú fájdalomnál alkalmazható. A kezelés három különböző fájdalomkontroll-elméleten alapul. Ezek mindegyikénél eltérő a frekvenciaspektrum. A SIS kezelés ezért azonnali enyhüléshez vezet, akár krónikus, akár akut stádiumban. Tudjon meg többet a terápiáról tanfolyamainkon

BTL-SIS-medical-background-graph_HU

Az ábra a BTL Super Inductive System terápia fájdalomcsillapító hatását mutatja, 5-10 kezelés után. Az eredményeket vizuális analóg skála mutatja. A résztvevők 87 %-a fájdalomcsökkenésről számolt be.*

* KAZALAKOVA, Krasimira, prof. - Repetitive Peripheral Magnetic Stimulation as Pain Management Solution in Musculoskeletal and Neurological Disorders - Próbavizsgálat

 

ÍZÜLETI MOBILIZÁCIÓ

A kezelés az ízület kimozgatását az ízületi tokot körbevevő izmok ismétlődő összehúzódásával éri el. Ez az ismétlődő összehúzódás kiváltja az ízület manuális mobilizálását, és helyreállítja az ízület lazaságát.

CSONTTÖRÉS- GYÓGYÍTÁS

A nagy intenzitású elektromágneses mező javítja a vérkeringést az érintett területen, és segíti a vaszkuláris és porcos hegszövet képződését. Ennek következtében progresszív porcmineralizáció és csontátépülés indul be.

IZOMSTIMULÁLÁS

Az elektromágneses mező és a neuromuszkuláris szövet kölcsönhatása idegsejt-depolarizációt és izom-összehúzódásokat eredményez. A kiválasztott stimulációs frekvenciától függően izomlazítás vagy izomerősítés érhető el.

SPASZTICITÁS CSÖKKENTÉSE

A rendszer a fokozott izomtónus gátlását az izomtónuskontroll gerincvelői szintjére kifejtett hatással éri el. Ez a mechanizmus centrális motoros károsodás kezelésére javallott, amely spaszticitással jár.

TANULMÁNYOK

BTL_studie_SIS_Repetitive-Magnetic-Stimulation_ENG_v2_nahled

REPETITIVE PERIPHERAL MAGNETIC STIMULATION AS PAIN MANAGEMENT  SOLUTION IN MUSCULOSKELETAL AND NEUROLOGICAL DISORDERS - A PILOT STUDY

Non-invasive therapeutic approaches without negative side-effects are desirable in pain condition treat-ment where the mobility limiting factor is also there. Repetitive peripheral magnetic stimulation (rPMS) is considered a promising curative method from different perspectives. Because of wide range of therapeutic effects, therapy is mainly indicated in musculoskeletal and neurological disorders. Aim of this study was to investigate pain relief effect and im¬proving of the difficulties in performing Activities of Daily Living (ADL) achived byrPMS among patients with acute and chronic conditions assosiated with musculoskeletal and neurological painful disorders.

BTL-6000_High_Intensity_Laser_STUDY_Microcirculation_EN100_preview-1

REPETATIVE PERIPHERIAL INDUCTIVE STIMULATION IN MUSCULUSKELETAL PAIN MANAGEMENT

Repetitive peripheral inductive stimulation is a solution in musculoskeletal pain management in medical branches such as neurology, orthopaedics, rehabilitation and physical medicine. Therapy is based on the principle of time-varying electromagnetic field passing through neural and muscular tissue, in which electric currents are induced. By affecting conductive tissue, a chain reaction including changes in action potential and leading to muscle contraction is performed.

Aim: Aim of the pilot study was to investigate immediate pain relief effect of the repetitive peripheral inductive stimulation device BTL-6000 Super Inductive System (BTL Industries Ltd.) in musculoskeletal diseases.