Hungarian
Kövess minket:

Be unlimited. Be FLEXI.

Képzeljen el egy zsebméretű EKG-t, amely határtalan mobilitást biztosít. Az EKG eszköz vezeték nélküli addatovábbítást tesz lehetővé a BTL CardioPoint platformra, amely segíti az egyszerűbb és rugalmasabb munkavégzést , nem csak a kórházban vagy az orvosi rendelőben, hanem rendelőn kívül is.

473×245_FLEXI_unit

Fő tulajdonságok

BTL_ICON_unlimited-mobility3

Határtalan mobilitás

Nem számít, hogy páciense a rendelőben vagy éppen máshol tartózkodik, a vezeték nélküli EKG folyamatos kapcsolatot kínál. Fedezze fel ezt a kisméretű vezeték nélküli EKG készüléket, amely nagyobb szabadságot biztosít Önnek és páciensének.

BTL_ICON_excellent-ECG-readability

Kiváló EKG jel olvashatóság

Az alapvonal stabilitása és a fontos paraméterek (P-hullámok, QRS-komplexum stb.) egyértelmű láthatósága teszik a BTL EKG jelet legendássá.

BTL_ICON_052_target_2_RGB

Megbízható diagnosztika

A BTL CardioPoint mindent biztosít Ön számára, ami szükséges a megfelelő kezelés kiválasztásához,& ndash; tiszta EKG jeleket és egyedi diagnosztikai eszközöket, függetlenül attól, hogy páciense gyermek, sportoló vagy szenior korosztályú.

ikony_Simple_Adaptive_transparent_2_ch

Egyszerű és alkalmazkodó

A BTL Cardiopoint felhasználói felülete egyetlen kattintásra van optimalizálva. Az EKG felvételek a BTL NETwork hálózatán belül bármilyen számítógéppel megoszthatóak, és független rendszerbe exportálhatóak, melyek HL7, DICOM vagy GDT protokollokat alkalmaznak. E tulajdonság révén a Cardiopoint egy egyszerűen használható és tökéletesen alkalmazkodik a speciális klinikai munkafolyamatokhoz.

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

ST térképek

Az ST térképek segítségével könnyen és gyorsan felismerhetőek a stressz görbe változásaival kapcsolatos gyakori kórtani esetek. Az ST térkép az egyetlen mód, ami lehetőséget ad ST- görbe tükörkép-jelenségének analizálására, ami jelezheti a poszterior miokardiális infarktust.

BTL-Cardiology_QT-module2

QT modul

A QT modul felméri a “hosszú QT”- szindrómát, mely gyakran felelős lehet a hirtelen szívhalál kialakulásában. Érintőleges módszert használ, amely kifejezetten alkalmas a QT mérésre magasabb szívfrekvenciánál, amikor is nincs világos visszatérés az alapvonalhoz vagy a T-hullámnak két csúcsa van.

BTL-Cardiology_ECG_comparison

EKG összehasonlítás

Bármely páciens EKG felvétele összehasonlítható egy másik páciensével a CardioPoint szoftveren belül. A soros EKG-összehasonlítás lehetővé teszi a páciensek kezelésének kiértékelését a teszt eredményeinek időben történő követésével.

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

A BTL CardioPoint szoftver egy sokoldalú és teljeskörű megoldás, mely az EKG-t, a stressztesztet, a holtert, az ABPM-et és a spirometriát egyetlen egységes platformba integrálja. A számos diagnosztikai, grafikai és hálózati konfigurációs lehetőség révén a szoftver alkalmazkodik a felhasználóhoz, nem pedig fordítva.

Galéria