Hungarian
Kövess minket:

Be unlimited. Be FLEXI.

A BTL új innovációja áttörést jelent a stresszteszt rendszerekben. Mindegy, hogy a tesztek labor körülmények közt vagy rendelőn kívül készülnek. A vezeték nélküli EKG lehetővé teszi az állandó kapcsolatot a páciensével. Ismerje meg a legmodernebb vezeték nélkül működő stressz tesztet, amely kivételes rugalmasságú, de tiszta és megbízható EKG jeleket kínál.

473×245_FLEXI_unit

Fő tulajdonságok

BTL_ICON_Excelent-signal-quality

Kiváló jelminőség

A vezeték nélküli EKG a gyakorlatvégzés során a páciens testére van erősítve, így csökken az elmozdulási arány/ tényező, és lehetővé válik a szívműködés monitorozására még akkor is, ha egy esetleges komplikáció miatt a vizsgálat megszakadna.

BTL_ICON_variability-in-testing

Variálható vizsgálatok

Mivel a BTL Flexi által szabadabb a mozgás, egyúttal a lehetőség is sokkal több a megfelelő gyakorlatok kiválasztásához, legyen az akár lépcsőzés, akár szabadtéri kocogás.

BTL_ICON_042-result_RGB

A CardioPoint eligazítja Önt!

Önnek csupán páciensére kell figyelnie, és hagyni, hogy a szoftver végigvezesse a teszt teljes folyamatán. A BTL CardioPoint a legújabb irányelvek alapján készült!

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

ST térképek

Az ST térképek segítenek azonosítani a iszkémia jeleit, sokkal gyorsabban, mint maga az EKG. Az ST kilengések megjelenítésének módja figyelembe veszi a természetes szív topológiát és könnyen észlelhetővé teszi az ST-releváns eseményeket.

BTL-Cardiology_QT-module2

QT modul

Pontos QT intervallum mérések - lehetséges egyáltalán? A QT modullal igen! Még ha nincs is világos visszatérése a T-hullámnak az alapvonalhoz, a QT modul akkor is pontos méréseket biztosít, és megfigyelhetővé teszi a QT intervallum alkalmazkodását a növekvő szívritmushoz.

BTL-Cardiology_Risk-scoring

Risk Scoring (kockázatmérő)

A Risk Scoring (kockázatmérő) eszköz felhasználja a vizsgálat eredményeit a páciens halálozási kockázatának automatikus megállapításához, illetve koszorúér-betegség kockázatának meghatározásához.

 

 

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

A BTL CardioPoint szoftver egy sokoldalú és teljeskörű megoldás, mely az EKG-t, a stressztesztet, a holtert, az ABPM-et és a spirometriát egyetlen egységes platformba integrálja. A számos diagnosztikai, grafikai lehetőség és a hálózati konfigurációk révén a szoftver alkalmazkodik a felhasználóhoz, nem pedig fordítva.

Galéria