Hungarian
Kövess minket:

Főbb tulajdonságok

Unified_cardiology_platform_3

Egységes Kardiológiai Platform

A BTL CardioPoint szoftver sokoldalú és teljes megoldás az EKG, stressz teszt, Holter, ABPM és spirometria egyetlen platformba való egyesítésére. Ezek a modulok ugyanazt a felhasználói interfész stílust használják, illetve ugyanazt az ellenőrzési logikát. Mikor egy modult használunk, egy másikat használatba venni igen egyszerű.

One_patient_database

Egy Páciens Adatbázis

Minden BTL CardioPoint modul (vizsgálat) csupán egyetlen páciens adatbázist használ. Köszönhetően a világos elrendezésnek, minden megszokott folyamat (új páciens létrehozása, új vizsgálat indítása) nagyon egyszerű és egyértelmű. Fejlett funkciói, mint például az adat visszalépés, lehetővé teszik a különböző formátumok elérését is.

Userinterface_customization

Felhasználó Interfész Testreszabhatóság

A BTL szoftver teljesen személyre szabott interfésszel rendelkezik, melynek elrendezése, lépései könnyen alkalmazhatóak. A kezelő önállóan hozhat létre vagy mozgathat táblázatokat, EKG mezőket és ablakokat.
A BTL CardioPoint egy olyan szoftver, ami jobban alkalmazkodik
a felhasználóhoz, mint amennyire a felhasználónak szükséges igazodnia
a szoftverhez.

BTL-CardioPoint-NET_logo_pl

Networking

A BTL CardioPoint szoftver network megoldásként használható olyan nagyobb klinikákon vagy kórházakban, amelyek a páciens vizsgálati adatainak gyors és hatásos kezelését követelik. A szoftver képes újra továbbítani az adatokat külső korházi adatbázisokba és archív rendszerekbe. Ezért különböző kommunikációs protokollok, mint a HL7, DICOM vagy GDT vannak kiegészítve.

TERMÉKEK

BTL-CardioPoint_ECG_logo

Nyugalmi EKG

A BTL CardioPoint-EKG szoftver minden BTL EKG készülék hasznos tartozéka. Lehetővé teszi az EKG görbék összehasonlítását, megosztását más számítógépekkel a hálózaton belül, illetve exportálásukat külső gyógyászati rendszerekbe. Egyszerű irányíthatósága miatt tökéletes még a nagy forgalmú helyeken is, például sürgősségi osztályokon.

Termékek mutatása
BTL-CardioPoint_ECG_logo

Hirtelen szívhalál szűrés

Az SDS (hirtelen szívhalál szűrés) modul egy egyedi eszköz a hirtelen szívhalál szindróma megelőzéséhez, mely a fiatal sportolók halálozásának legfőbb oka. A maximális kényelem érdekében az SDS modul a rutin EKG vizsgálat része. Fő előnye az EKG azonnali kiértékelése, a kiemelkedő érzékenység és az innovatív megjelenítés.

Termékek mutatása

Stressz Teszt

A BTL CardioPoint-Ergo a modern, számítógép alapú ST rendszerek új generációja. Egyszerű kezelhetősége és automatizációja révén az orvos nagyobb figyelmet szentelhet páciensére. Fejlett diagnosztikai jellemzői segítik a maximális információnyerést, hogy a koszorúér betegség kockázata biztosan megállapítható legyen.

BTL-CardioPoint_ergo_logo
Termékek mutatása

EKG Holter

A BTL CardioPoint-Holter időt takarít meg a kezelő számára. Kiváló jelminősége mellett,számos egyedi eszközt ajánl az automatikus diagnosztikai eredmények hitelesítésére. Ennek következtében a felvétel értékelése maximálisan megbízható, mégis minimális időt vesz igénybe.

BTL-CardioPoint_holter_logo
Termékek mutatása

ABPM

A BTL CardioPoint-ABPM egyesíti a professzionális vérnyomás-monitorozás minden jelenlegi specifikációját. Egy pehelykönnyű, halk működésű felvevőkészüléket használ, és egy könnyen használható szoftverrel rendelkezik. A vérnyomás pontos mérése garantált az egyedi „lépésenkénti deflációs” mérési módszernek köszönhetően.

BTL-CardioPoint_ABPM_logo
Termékek mutatása

Spirometria

A BTL pneumográf és BTL CardioPoint szoftver kombinációja bármilyen komputert kimagaslóan modern spirométerré változtat. A hagyományos funkciók mellett a spirométer lehetővé teszi a vizsgálati eredmények összehasonlítását, a végső kimutatások konfigurálását illetve vizsgálatok megosztását hálózaton belüli többi komputterel.

BTL-CardioPoint_spiro_logo
Termékek mutatása