Hungarian
Kövess minket:

fő tulajdonságok

BTL-cardiology-SDS-evaluation-time_icon_2017

5 perces értékelési idő

Prospektív validálási vizsgálat megerősítette, hogy a felvételek 71%-a kevesebb, mint 5 perc alatt került értékelésre, 55% pedig kevesebb, mint 2 perc alatt.

BTL-cardiology-SDS-visualized-results_icon_2017

Azonnal megjelenő eredmények

p>Az SDS modul lehetőséget kínál részletes kinagyított analízisre, pontosan megjelölt normál határértékekkel minden egyes Seattle-kritériumnál. A kiválasztott EKG jel tökéletesen részletesen jelenik meg az interaktív normál határértékekkel szemben, így a patológia elsőként és azonnal látható.

BTL-cardiology-SDS-98-sensitivity_icon_2017

98% hitelességű interpretáció

Az SDS modul érzékenységét klinikailag igazolták a prágai Charles Egyetem Motol Egyetemi Kórházával együttműködésében. A retrospektív vizsgálat szerint az automatikus értékelés sikerességének aránya 98%.

BTL-cardiology-SDS-Seattle-criteria-compliance_icon_2017

100%-ban megfelel a Seattle kritériumnak

A Seattle-kritériumok alapján az SDS modul rendkívül érzékeny automatikus interpretálást tesz lehetővé. A modul automatikusan ellenőrzi mind a 16 kritériumot, több mint 90 EKG mérés kombinációja alapján. A Seattle-kritériumoknak és a QTc mérési szabványnak megfelelően nem használ átlagolt mediánokat, hanem közvetlenül képes bármely kiválasztott P-QRS-T komplexet mérni.

BTL-cardiology-SDS-minimize-misdiagnoses_icon_2017

Csökkenti a hibás diagnózisok arányát sportolóknál

A fizikailag aktív népesség 60% -ánál lép fel EKG-változás, ami tükrözi a fizikai terheléshez való alkalmazkodást. A nem aktív populáció körében ezek az EKG változások már betegségnek számítanak. A Seattle-kritériumokon alapuló SDS modul csökkenti az EKG-szűrés pontatlanságának arányát 17% -ról a lehető legkisebb értékre, 4,2% -ra. Ez az érték a sportoló szívét érintő már meglévő betegségek változásainak nehéz differenciálhatóságából ered.