Hungarian
Kövess minket:

Red Dot Design Award 2014

 

A BTL elnyerte a világ egyik leg megtisztelőbb díját fizioterápiás és esztétikai termékeinek kivitelezésért. Egyesítve a forradalmi technológiát és mérnöki tudományt , az időtlen és modern dizájnnal, a BTL fizioterápiás termékek,mint a BTL-4000 Premium and BTL-6000 High Intensity Laser (akárcsak a BTL-6000 SWT Topline és a BTL-6000 Lymphastim Topline) meggyőzték a 40 szakértőből álló bizottságot, és elnyerték a híres Red Dot Design díjat. A Vanquish, Protégé Intima and Protégé Elite a BTL esztétikai portfólió nagysikerű tagjaivá váltak.

 

Red-Dot-award_2014_v4_nd

RED DOT DESIGN AWARD
The Red Dot Design Award egy nemzetközi termék dizájn díj,a Design Zentrum Nordrhein Westfalen által szervezve, Németországban, Essen városában. 1955 óta minden évben a speciálisan válogatott zsűri bejelenti a legjobb kivitelezést 3 kategóriában: legjobb termék, ügynökség, és legjobb koncepció. A győzteseket ünnepélyesen bemutatják, a termékek pedig az Essen-i Zollveren Coal Mine bezárt szénbányába, a Red Dot Desing Museumba kerülnek kiállításra.

BTL
A BTL vállalat 1993-ban alapult. Jelenleg a BTL a világ vezető orvosi és esztétikai eszközök gyártóinak egyike. Cégünk a piac három jól elkülöníthető szegmensére specializálódott: fizioterápia, kardiológia és orvosi esztétika.
The BTL fizioterápiás termékek az elektroterápiás, lézer, ultrahang és mágneses terápiás készülékek. Legújabb innovációnkhoz tartozik a lökéshullám, rövidhullám és hidroterápiás terméksorozat.
The BTL orvosi esztétikai csoportja a legkorszerűbb technológiával alkotja termékeit testformáláshoz, bőrfeszesítéshez és a ráncok csökkentéshez.

KITÜNTETT FIZITOTERÁPIÁS BERENDEZÉSEK
A BTL-4000 PREMIUM egy elektroterápiás,ultrahang és lézerterápiás eszköz. BTL-6000 A High Intensity Laser korszakalkotó technológia, a bizonyítottan hatékony alacsony energiájú lézertárpiára (LLLT) alapozva). 12 W magas teljesítménye lehetővé teszi a szövetekbe való mély behatolás, ezzel elősegítve az akadálytalan fájdalomcsillapítást.

Press Release

KITÜNTETETT ESZTÉTIKAI BERENDEZÉSEK
Az új PROTÉGÉ ELITE tartós ránccsökkenést és bőrmegújulást eredményez.lastin. A PROTÉGE INTIMA bemutatja az első nem sebészeti, non-invazív szeméremajak újjáépítő, és szexuális kielégülést fokozó rendszert. A VANQUISH páratlan rendszer a non-invazív alakformáláshoz és zsírcsökkentő kezelésekhez. Ez a fájdalommentes és teljes mértékben a pácienshez alkalmazkodó beavatkozás igazodik a modern klinikai gyakorlat igényeihez.

Press Release